Careers: Operator

Afdeling

Productie

Functie

Operator

Location

Enschede, the Netherlands

 

Functie inhoud

Polaroid Originals is een groeiend bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en produceren van direct klaar film en direct klaar cameras. In de steeds meer digitaal werkende wereld is de analoge direct klaar film van Polaroid Originals een aantrekkelijk en trendy niche product geworden met een toenemende vraag vanuit Europa, Amerika en Azië. De verkoop van de film en cameras vindt plaats via Internet en via een verkoopnetwerk van partner stores en dealers.

Als Operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de verschillende machines ten behoeve van het produceren van instant film packs. Dit doe je met inachtneming van de geldende kwaliteitseisen binnen de gestelde tijd in samenwerking met collega’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de controle vooraf van de juiste informatie en machine instelling, het oplossen van kleine storingen aan de machines en het uitvoeren van kwaliteitscontroles, zowel visueel als met meetgereedschap.

 

Functie-eisen

Je beschikt over MBO 3 of 4 werk- en denkniveau, liefst aangevuld met relevante werkervaring. Je hebt technisch inzicht, houdt van machines die voornamelijk mechanisch worden aangestuurd en al wat ouder zijn. Als mens ben je een teamplayer, open en eerlijk en stelt je pro-actief op. Het werken met onze specifieke machines leer je in de praktijk.

 

Aanbod

De productie en ontwikkeling van de direct klaar film van Polaroid Originals vindt plaats in Enschede. Hier werkt een team van rond de 80 medewerkers elke dag hard aan het produceren en verbeteren van de film. Er heerst een informele sfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en het bedrijf stimuleert ontwikkeling.

 

Contact

Stuur dan een gemotiveerde brief met CV naar: Polaroid Originals, t.a.v. Jose Tjonk, Postbus 242, 7500AE Enschede. Of naar j.tjonk@polaroidoriginals.com.